Relevante linkswww.mzv.cz/copenhagen
Tjekkiets Ambassade i Danmark.

www.doingbusiness.cz
Her kan du finde svar på tjekkiske juridiske og skattemæssige spørgsmål, links til vigtige statsinstitutioner, agenturer, investeringer, fagforeninger og kontakt til tjekkiske firmaer.

www.czechtrade.cz
Her kan du finde samarbejdspartnere inden for handel, produktion og teknik i Tjekkiet.

www.ambprag.um.dk/da
Danmarks Ambassade i Tjekkiet. Formidler relevante informationer om samhandel mellem Tjekkiet og Danmark og hjælper i forbindelse med investeringer i Tjekkiet.

www.czech.cz
Officiel hjemmeside for Tjekkiet. Indeholder information om landet og befolkningen samt kultur, myndigheder og erhvervsliv. Derudover er der oplysninger til dig, som ønsker at bosætte dig i landet, studere eller etablere forretning.

www.spcr.cz
Den tjekkiske Industrisammenslutning, hvis hensigt er at bringe arbejdsgivere sammen og repræsentere den tjekkiske industri.

www.inform.cz
Database, som indeholder oplysninger om tjekkiske virksomheder. Dertil kommer muligheden for at søge efter eksportvirksomheder i hele Tjekkiet eller i udvalgte områder.

www.tradelinks.cz
Oversættelse af tjekkiske handelslove.

www.scandinavianhouse.cz
Skandinavisk organisation og mødested, der henvender sig til skandinaviere, der bor i Tjekkiet. Arrangør af en række events og begivenheder af kulturel, social og sportslig karakter, ligesom der tilbydes undervisning i tjekkisk, dansk, norsk og svensk.

www.dansk-tjekkisk.dk
Venskabsforening, der blev stiftet i 1993 og er en videreførelse af foreningen Dansk-Tjekkoslovakisk Dialog fra 1990. Foreningen har lidt over 200 medlemmer (2009), og formålet er at opretholde gode forbindelser mellem den danske og tjekkiske befolkning via udveksling af kulturelle, politiske og almene forhold.

www.czechtourism.com
Den offentligt finansierede institution Česká centrála cestovního ruchu (ČCCR) – Tjekkiets central for turisme blev etableret i 1993 med det formål at præsentere Tjekkiet som et attraktivt turistmål for udenlandske markeder og fra 2003 også for det tjekkiske hjemmemarked. Agenturets vigtige samarbejds-partnere er tjekkiske turistregioner, byer, kommuner og enkeltvirksomheder. Centralen er organiseret under Det Tjekkiske ministerium for reigional udvikling.

 

Comments are closed.